MERCAT ALMOGÀVER
9 de setembre de 2012

Enguany s'ha realitzat exitosament una "Trobada d'Almogàvers del comte Despertaferro", al Castell de Falgons. Aquest esdeveniment ha estat integrat dins la programació de l'històric i tradicional Aplec de Sant Ferriol, al bonic municipi de Sant Miquel de Campmajor.
La Trobada ha comptat amb un espai de Camp de tir amb arc ( gràcies a FANG AVENTURA ), un petit mercat medieval (amb parades d'artesania catalana i siciliana), una taverna molt nostrada ( la gent de LA XECNA), entrada i visita lliure al Castell de Falgons, un veritable campament d'almogàvers ( gràcies al grup de recreació històrica ALMA CUBRAE ) i la participació en una recerca de tresors, per l'entorn de Falgons, amb aparells equipats amb GPS (organitzat per CARTES CATALANES).

Volem agraïr molt especialment a tota la gent que ens ha ajudat ( artesans, actors, firaires...) a fer realitat aquesta primera edició de la Trobada d'Almogàvers, però molt especialment a tot el públic assistent a l'esdeveniment pel seu comportament respectuós amb l'entorn i la seva participació en els actes programats... sense oblidar la col·laboració de portals com SORTIR AMB NENS, SORTIDES FAMILIARS o el pròpi CANAL CATALÀ GIRONA PLA per la cobertura informativa de l'acte.


Equip organitzador del mercat
del Castell de Falgons

veure unes fotos de l'Aplec 2012

Per a consultes o comentaris:   info@castelldefalgons.com